belicious.blogg.se

La Mode, La Vie

SUMMER FEELINGS

Kategori: Allmänt




Det bästa med att börja kl 7:00? Att cykla barbent till jobbet i lugnt tempo, bara några få bilister ute och känna solens strålar kika fram. Sommaren håll i dig nu!

UN POCO

Kategori: Allmänt






Så bra avslut på en löningsfredag. Italienskt rakt igenom. Fantastiskt sällskap. Förrätten var to die for. Måste besökas igen snarast. Many mums!



BACK TO BASIC

Kategori: Fashion

Sedan jag mellan 2010-2012 var ute och reste en del har min garderob varit si och så. Det har funnits kläder men inget att ha på sig, alla känner säkert igen sig i det. Sen jag kom hit till Stockholm har jag rensat garderoben var och varannan månad för att få plats med nytt och byta ut de stackars plagg som aldrig blir valda att ta på sig ändå. Många plagg har varit svåra att säga hejdå till, eftersom man har minnen från när man bar de plaggen, iallafall så har jag det. Men återigen blir de aldrig valda och då är det bara att ta adjö.

Så- utrensning och påfyllning. Av vad? Min prioritering i shopping har tidigare alltid varit att köpa unika plagg som utmärker sig i garderoben, men nyckeln till att bära de godbitarna är ju att ha en bra bas garderob. Det är som alla alltid har sagt i alla reportage i alla modetidningar- basen ÄR en prioritet. Det har känts tråkigt att lägga shoppingslantarna på bas, men när jag väl köpt dem har jag använt de plaggen mest av allt. Därför har jag i vår satsat på hållbara basplagg i bra material som går att matcha lika väl med färg, mönster och olika material som med varandra. Svart,vitt, grått och nya favoriten - randigt.
Här är några av mina köp i vår:













FRIDAY DINNER

Kategori: Fashion


Ikväll väntas en härlig middag med några vänner. Kanske får denna skönhet till topp klä mig kvällen till ära. Älskar loppisfynd!

FLOWER POWER

Kategori: Allmänt




När man har det litet och trångt får man göra vad man kan för att få det mysigt och fint. Växter gör sådan skillnad! Trots att jag valt "lättskötta" växter till min lilla vrå har jag lyckats döda två par ormbunkar. Hoppas att min garderobsblomma inte går samma öde till mötes.

DINNER N DRINKs

Kategori: Allmänt




Ett fint avslut på en härlig dag i lördags. Underbar och prisvärd middag på Nya strykjärnet vid Medborgarplatsen. Fantastiskt sällskap och god mat, kan det bli bättre en lördagskväll?

Upp och hoppa

Kategori: Allmänt

Sådärja! Efter motgång kommer medvind. Intervaller, lugn löpning och styrkepass har startat denna vecka och så ska den också få fortsätta. Nu ska jag börja prioritera näringsrik mat ordentligt så kanske jag får vara frisk resten av sommaren iallafall. Håller tummar och tår för det!


ON MY MIND

Kategori: Fashion




Kan för närvarande inte få nog utav jeans-och-skjorta-looken. Liksom min handfallna kärlek till randigt som kom som ett blixtnedslag för en månad sedan har även denna kombination av plagg börjat brinna hål i skallen på mig. Så enkelt men så jädra snyggt. Ahh!


COS CRAVING

Kategori: Fashion

Jag kan inte få nog av syrénlila. Jag vill ha denna kappa, ett fodral och en bikini från COS nuvarande kollektion. Huge cravings!


EASTER DINNER

Kategori: Allmänt



Min och Roberts påsk-pizza toppat med ingefäradryck. Mmmums!

LAZY SATURDAY IN LUND

Kategori: Allmänt





SNAPS ON À DAY IN COPENHAGEN

Kategori: Kära Dagbok












körsbärsblom

Kategori: Kära Dagbok





På vägen till jobbet i April när det blommade så vackert i Kungsträdgården.